20/08/2001 Beker van Limburg 1 ste ronde Debo Diepenbeek      EGR Zonhoven S
De satellietploeg van EGR heeft meteen zijn eerste wedstrijd afgewerkt.
Gezien de verlof periode zijn er verschillende speler nog niet beschikbaar en komt EGR Zonhoven Sat aan de aftrap met juist geteld 5 spelers. Maar met de juiste ingesteldheid hoop men te slagen in de opdracht. De wedstrijd is na 4 min al goed gestart met een doelpunt van Bart Neskens. In de 9 min staat het al 0 - 2 door een doelpunt van Gert Vanherle. Het eerste tegen doelpunt valt in de 19 min 1-2. Voor de rust maakt christof François er 1-3 van en in de laatste min van de eerste helft wordt het nog 2-3.
In de 5 de min van de 2de helft is er een gelijke score 3-3 waarop EGR Zonhoven Sat de score op 3-5 brengt door doelpunten van Moustafa Ait oumarir en Christof François. Debo Diepenbeek kan nog tot een gelijke stand komen voor het einde van de wedstrijd 5-5. Doore deze gelijke stand is het nodig om de winnaar te zoeken in de strafschoppen 1-3 Moustafa, Bart, Christof.
07/09/2001   EGR Zonhoven S      Skoda Hasselt   4 - 2
Meteen de eerste competitie wedstrijd van EGR Zonhoven Sat. Skoda Hasselt met een groter spelers aantal op de bank tracht te overtuigen in de eerste 5 min van de wedstrijd, Peussens Eddy haalt mooi uit met als resultaat 0-1 op het scorebord na 1 min spelen. In de 5de min is het de beurt aan EGR Sat met het eerste tegen doelpunt gescoord door Kurt Steegmans. Bart Neskens maakt er in dezelfde min nog 2-1 van, meteen ook de rust stand.
In de tweede helft opend EGR Sat de wedstrijd met een doelpunt van Kurt Steegmans in de 2de min. Zes min later krijgt Eddy Peussens van Skoda Hasselt nogmaals een kans en zet deze om in een doelpunt 3-2. Met weinig vervangings  mogelijkheden raakt EGR Sat uitgeput en zijn de aanvallen van EGR te zoeken. Tot in de 11de min Christophe Francois de 4-2 cijfers op het bord brengt. Voor EGR zit er niet meer op dan stand te houden tot het eindsignaal en dit lukt ook.
Proficiat jongen voor deze prestatie!
14/09/2001   Racing Stevoort S     EGR Zonhoven S   3 - 5
Na de 3-11 overwinning van Racing Stevoort vorige week, hadden we meer verwacht van de satelliet ploeg Stevoort. In de eerste 16 min hadden ze het spel in handen en konden 2-0 uitlopen. Maar dan zorgde Bart Neskens voor een zuivere hatrick en bracht de stand aan de rust op 2-3.
Na de rust kon Stevoort geen vuist meer maken en ERG ging vastberaden voor de overwinning. Dit met doelpunten van François Christof en Kurt Steegmans, eindstand 3 - 5
21/09/2001   EGR Zonhoven S      Olympia Huesden   4 - 1
Olympia Heusden is 95% van de wedstrijd niet van hun speelhelft af geraakt. De druk van EGR sat was voor Olympia te groot. Zonhoven had in de eerste helft van de wedstrijd het wel moeilijk met scoren, de doelman van Heusden was niet klein te krijgen. In de tweede helft had EGR sat de zwakke plek van de doelman gevonden en ging het makkelijker om te scoren. Stand in de rust 0 - 1 einstand 4 - 1. Makers van de doelpunten EGR Sat: Gert Vanherle, Kurt Steegmans, Bart Neskens, Christof François.
25/09/2001 Beker van Limburg 2 de ronde  EGR Zonhoven S        Interclub Houthalen (1 prov) 5 - 5   strafschop 1 - 4
En prachtige wedstrijd waarin Interclub het moeilijk had tegen een tegenstander 4 klasse lager. De spelers van EGR SAT waren dan ook super gemotiveerd om deze wedstrijd te winnen en ze hebben er dan ook alles aan gedaan. De doelman van EGR heeft zelfs een halve wedsrijd gespeeld met een zwaar gekneusde vinger.
De wedstrijd was nog geen minuut bezig of het stond al 1-0 ( kristof François) en Interclub was meteen wakker. Ze liepen voor de rust uit tot 1-4. Na de rust was het aan EGR SAT om de achterstand goed te maken en dat gebeurde ook. Doelpunten: 9 min Kurt Steegmans 2-4, 10 min Luigi 3-4, 15 min 3-5, 19 min Luigi 4-5, 23 min Luigi 5-5 meteen de eindstand.
De winnaar was nu te zoeken in de strafschoppen en hierin ging EGR onderuit met 1-4. Maar toch een dikke proficiat aan de spelers van EGR SAT.
26/09/2001   FC Azzurri Beringen    EGR Zonhoven S    1 - 3
Beide partijen brachten een spannende wedstrijd, toch had Azzurri het moeilijk met de verdedeging van EGR SAT. Bijna alle aanvallen van Azzurri werden in de kiem gesmoord of liepen stuk op de verdedeging van EGR SAT. De inzet van EGR SAT was er weer volledig en dit bracht weer een team op het veld. Tot de rust was het een heen en weer spelen tussen beide ploegen, waarin EGR SAT het eerste doelpunt maakte in de 4 min. Azzurri komt nog op gelijke hoogte in de 8 ste min 1-1, na de rust stak EGR een tandje bij in de 5 de min 1-2 en in de 8  ste min 1-3. Dan werd het tijd om wat rust in de ploeg te brengen om de inspanningen van gisteren (de wedstrijd tegen Interclub) te verwerken. EGR SAT verdedigd zijn voorsprong en de winst is meteen binnen. einstand 1-3.
05/10/2001   EGR Zonhoven S      Thor Kermt  5 - 2
Thor Kermt een toffe ploeg met voetballers bracht een prachtige wedstrijd. Maar toch was het EGR SAT die de score opende in de 13 min (1-0 Bart Neskens). Thor die regelmatig aan het doel van EGR SAT kwam maakte het onze jongens niet gemakkelijk. In de 18 min scoorde Kristof François voor Zonhoven 2-0, en in de 25 min maakte Bart Neskens een doelpunt in het verkeerde doel, hiermee zat de eerste helft erop.
In de tweede helft kregen we weer een prachtig stukje voetbal van beide ploegen, maar Zonhoven ging verder met scoren. 11 min 3-1 Kristof François, 12 min een tegen doelpunt van Thor Kermt, 4-2 in de 18 min door Kristof François en 5-2 in de 22 min met Luigi Budano.
12/10/2001  Masita Bolderberg    EGR Zonhoven S     2 - 11
Masita bolderberg leverde bij momenten mooi voetbal, maar EGR SAT was een maatje te groot. Bij de rust had EGR al een ruime voorsprong 1-6. Na de rust werd deze uitgebouwd tot een eindstand van 2-11. EGR moest  wel afzien van de opstelling van Bart Neskens en Gert Vanherle wegens kwetsuren, wat waarschijnlijk een nog groter verschil had gemaakt. Makers van de doelpunten Luigi Budano 3, Christof François 4, Kurt Steegmans 1, Gwen Donkers 2, Tim Voortmans 1, met andere woorden iedere speler scoorde.
19/10/2001      EGR Zonhoven S    Racing Cobra Hasselt   6 - 3
Vandaag gaat het wat stroef bij EGR SAT het passenspel lukt niet zo goed en de snelheid is ook een stuk lager dan gewoonlijk. Toch kan men de tegenstander de baas, alhoewel hier ook voetballers in zitten. Cobra opend de score in de 4 de min 0 - 1. Egr Sat wordt wakker en in de 5de min scoord Christof François, hij herhaald dit nogmaals in de 11 min. In de 13de min is het de beurt aan Gwen donkers die van het geharrewar voor het doel van Cobra gebruik maakt om te scoren. Cobra kan nog een doelpunt versieren voor het eind van de eerste helft. Rust stand 3 - 2.
In de tweede helft is het voor EGR nodig om een definitieve voorsprong te nemen, wat niet zo makkelijk is. in de 7de min scoord Bart Neskens en dan is het wachten tot de 11 min waarin Cobra de stand op 4 - 3 brengt. Het is werken tot de 25 ste min voor 2 doelpunten van Luigi Budano, eindstand 6 - 3.
26/10/2001      Sport Inn Zolder -  EGR Zonhoven S  1 - 2
Een spannende wedstrijd met weinig doelpunten,  maar waar een gelijkspel beter op zijn plaats was. Sport Inn verdiende zeker één punt in deze wedstrijd.
Het duurde tot in de 11 min voor EGR SAT het eerste doelpunt in de wedstrijd kon maken via Kurt Steegmans. Daarna was het wachten tot het eind van de eerste helft om te zien hoe Sport Inn  een strafschop kreeg toegewezen en deze ook op het scorebord bracht, stand bij de rust 1 - 1 .
Na de rust was het een op en neergaande strijd tussen beide ploegen, waar Luigi van EGR SAT in de 23 min nog een doelpunt  nog een doelpunt kon maken, eindstand 1 -2.
29/10/2001       Nina Zonhoven       -    EGR Zonhoven S       0 - 6
Een prachtige wedstrijd met twee ploegen aan elkaar gewaagd. In de eerste helft werd het tempo hoog gehouden, de vraag was wie kom dit het langst volhouden? Tot aan de rust waren er doelkansen aan beide zijde  met in de 16 min een doelpunt voor EGR SAT door Christof François. Na de rust stak EGR nog een tandje bij en dit gaf het gewenste resultaat. 0-2 in de 3 min, 0-3 16min, beide van François. Tot de 16 min was het een op en neergaand spel met kansen aan beide zijde, maar dan brak er iets bij Nina waardoor EGR SAT meer doelkansen kreeg. 0-4 in de 17min Gert Vanherle, 0-5 in de 19 min Christof en in de 23 min Kurt Steegmans 0-6.
9/11/2001       EGR Zonhoven S    -     Los Leones Heusden    5 - 8
In de eerste helft van de wedstrijd loopt EGR SAT vlot uit tot 3-0 met doelpunten van Steegman, en tweemaal François. Maar men ziet duidelijk dat de kern van de Sat ploeg heeft mee gespeelt in de wedstrijd voordien ( de 1ste ploeg) en de vermoeidheid slaat toe. Heusden kan in de 23ste en 24 ste min de score op 3-2 brengen.
In de tweede helft loopt EGR SAT verder uit tot 5-3, in de 11 min met doelpunten van Neskens en Donkers. Maar dan is de kaars opgebrand en Heusden kan in de laatste 7 minuten vijfmaal scoren en zo de eindstand op 5-8.brengen .
16/11/2001       ZVK Tuilt     -     EGR Zonhoven S    1 -13
De kern spelers van de satallietploeg zijn er vandaag niet, zij spelen met de eerste ploeg in Leopoldsburg. En aantal spelers hebben nog andere verplichtingen zo zijn we verplicht om een intrim ploeg op het veld te brengen. Toch slagen deze speler in hun opzet en winnen de wedstrijd. doelpunten: 4de min Luigi, 9de min Luigi, 18de min Nino, 23ste min Gwen ruststand 0-4.
Na de rust zet Zonhoven de ingeslagen weg verder met doelpunten van: Gwen 3de min, Bart 6de min, Luigi 7de min, 15 e 18 min Nino, 20ste min Gwen, 22ste min nino, 24ste min Gwen, 24 min tegendoelpunt van Tuilt,  en in de slot minuut de coach (oudste speler) op het veld Mario, eindstand  1 - 13
23/11/2001       EGR Zonhoven S    -     Terminus Hasselt    9 - 1
In het begin van de wedstrijd zet terminus druk op EGR, met een doelpunt van Houbrechts in de 5 de min ( 0-1). Het loopt niet goed bij EGR maar daar komt verandering in in de 10de min met eendoelpunt van Bart Neskens(1-1). De start is meteen genomen en EGR zet de ingeslagen weg voort met doelpunten van Kurt Steegmans, Sallemi Pietro en Christof François, ruststand 4-1.
Na de rust komt de actie van EGR , Terminus kan nog een enkele keer gevaarlijk zijn, maar de verdedeging van EGR lost de zaak op. doelpunten 3x steegmans vanuit de tweede lijn, Salemi en Budano. Eindstand (9-1)
12/12/2001       Sahi Sport Hasselt    -     EGR Zonhoven S    3 - 4
Een wedstrijd met een waardig tegenstander, dit het zaalvoetbal kennen. Tot in de 16de min is het een heen en weer gaand spel waarbij Zonhoven het gevaarlijkst is. Sahi tracht de aanvallen van Zonhoven onder controle te houden en slagen daarin. Zij komen zelfs op voorsprong in deze 16de min met een doelpunt van Yildiz, maar in dezelfde min maakt Zonhoven gelijk met een doelpunt van Steegmans. Zonhoven zet nu door en kan voor de rust nog tweemaal scoren via Luigi en anton.
In de tweede helft kan Sahi in de 7de min 2-3 op het bord brengen, maar in de 17de min kan Christophe het afmaken met een vierde doelpunt van Zonhoven. Sahi scoord in dezelfde min nog tegen, maar kan niet mee aan match winst geraken. Eindstand 3-4
11/01/2002        EGR Zonhoven S  -   FC Azzurri    - 4 -1
De wedstrijd werd stilgelegd in de 44 min, omtrend de reden willen we in dit verslag niet vooruit lopen op de uitspraak van de Bond.
De wedstrijd was voor beide ploegen van belang, daar wie deze wedstrijd won de leiding in de tussenstand zou nemen. Gezien Azzurri 2 punten moest inhalen waren zij gedwongen om de wedstrijd te winnen. Zonhoven zou voldoende hebben aan een gelijkspel, en daar werd voor gespeeld.
Beide ploegen waren elkaar waard in de begin fase, maar zoals altijd kan EGR nog een tandje bijsteken, wat ook gebeurde in de tweede helft.
Het eerste doelpunt viel in de 10 min 1-0 ( Luigi) met een prachtig geplaatst afstandsschot. Azzurri ging voor de gelijkmaker en deze kwam er in de 14 min (1-1). Voor de rust kon EGR nog op voorsprong komen door een doelpunt van Steegmans in de 17 min 2-1.
Na de rust was het voor Zonhoven de opdracht om zovlug mogelijk een duidelijk verschil op het scorebord te brengen. Dat gebeurde ook in de 12 min 3-1. De spelers van azzurri hadden dit blijkbaar niet verwacht en de speelwijze van deze ploeg veranderde grondig in de slechte zin van het woord.Er kwam zelfs een rode kaart aan te pas om Azzurri te kalmeren, maar dit bleek geen oplossing. Zonhoven maak dan ook nog een 4de doelpunt in de 18 min (Bart Neskens) en dit deed alle stoppen doorslaan bij Azzurri. Verantwoordelijken van EGR nemen de scheidsrechter in bescherming en deze stopt de wedstrijd.
18/01/2002        ZVK Skoda Hasselt   -   EGR Zonhoven S  4 -5
25/01/2002        EGR Zonhoven S  -   Racing Stevoort     10 -1
01/02/2002        Olympia Heusden ns  -   EGR Zonhoven S  4 - 3
15/02/2002        Thor Kermt  -   EGR Zonhoven S  4 - 3
22/02/2002        EGR Zonhoven S -  Masita Bolderberg  12 - 1
27/02/2002        Racing Cobra Hasselt  -   EGR Zonhoven S  1 - 10
08/03/2002        EGR Zonhoven S  -  Sport Inn Zolder  8 - 8
15/03/2002        EGR Zonhoven S  -  Nina Zonhoven  8 - 2